Get a full load price
Full Truck Load Help

Close

A full load is defined as 13.6 loading metres, maximum weight 24 tonnes. If you have a part load please send us an email enquiry stating how many pallets you have, size and weight: .

We work for business customers only so unfortunately we are not able to quote on house removals or personal items such as furniture.

Româna

Romanian

Introducerea firmei Freightex

Freightex este o companie logistica specializata în transportul rutier European. Am dori sa deveniți unul dintre transportatorii noȘtri autorizați pentru a ne ajuta in serviciul nostru de înalta calitate.

Avem clienți din diferite domenii de activitate, care pot posta cursele direct în baza noastra de date, Și cursele pot fi urmarite numai de catre transportatorii înregistrați în baza noasta de date.

Avem zilnic curse spre cele mai multe destinații ale Europei, exista intotdeauna o mare varietate din care puteți alege de la cele mai profitabile pentru dvs, luând în considerare ocolurile, distanțele, Și orele de conducere.

Echipa noastra va poate oferi ajutor prin intermediul telefonului sau puteți sa va înscrieți în baza noastra de date Și sa va programați on-line cursele dorite.

Daca deveniți transportator autorizat pentru compania noastra va oferim o serie de avantaje:

  • Curse disponibile pe rute care vi se potrivesc – va oferim traseele dvs preferate Și va ajutam cu incarcarile disponibile pentru orice camion gol în Europa.
  • Transparența prețului: - baza noastra de date va ofera instantaneu prețul pentru cursa dorita Și echipa noastra va va contacta telefonic pentru confirmarea prețului.
  • Acces la Clienti Importanți Și curse regularte: - ne-am stabilit relații Și contracte pe termen lung cu o gama larga de clienți ceea ce înseamna ca ve-ți petrece mai puțin timp pentru a va încarca pe cont propriu camioanele.
  • Acces la curse regulate daca doriți: - va ajutam sa reduceți dislocarile Și sa gasiți curse regulate pe rutele dorite.
  • Contactul cu clienții: - clienții noș tri sunt din toata Europa ș i ținem legatura cu ei în propria lor limba
  • Plata la timp: - suntem platitori de încredere , platim cursele în termen de 28 de zile de la primirea facturilor ș i documentelor insoțitoare.
  • Vizibilitate: - harta noastra ș i sistemul nostru on-line va permite sa urmariți in timp real progresul incarcarii dvs.
  • Echipa noastra vorbeș te numeroase limbi: - ne face placere sa vorbim cu clienții ș i transportatorii noș tri în propria lor limba.
  • Sistemul de operare Gratuit: - programul nostru este asemanator sistemelor consacrate de bursa dar este gratuit.

În schimb….

  • Cerem calitate ș i fiabilitate: - tuturor transportatorilor le cerem sa ofere standarde de calitate ridicate pentru a face fața cerințelor clienților noȘtrii.

Comentarii de la transportatorii noȘtrii autorizați:

‘plata a fost întotdeauna efectuata în termenul stabilit de 28 de zile de la predarea actelor ‘

‘Îmi place faptul ca pot sa sun la o companie care ne cunoaȘte nevoile , dar personal prefer sa folosesc sistemul on-line fiind un program intuitiv ș i foarte uȘor de folosit‘

Intr-un sondaj efectuat recent 97% din transportatorii noȘtrii recomanda compania noastra.

Puteți aplica direct pe pagina noastra web sau prin telefon luând legatura cu Simona la nr de tel +44 (0)1304 508 098.

Powered by proprietary technology, smart people, and a resounding commitment to service, Coyote Logistics is unwavering in its mission to provide the best service in the industry.
When we say we’re going to do it, we’ll get it done. No Excuses.